Hälsokonsultation
med screening, hälsoanalys och rådgivning 

För dig som vill må bättre för att du vill:

  • Må så bra som möjligt. Du är mån om att vara i god form fysiskt , psykiskt och prestationsmässigt.
  • Förebygga nedsatt vitalitet och hälsoproblem. Du vill ligga steget före; ha bättre koll så att du i god tid kan göra något åt eventuella tecken på obalanser, innan energi och välbefinnande börjar dala. Symtom dyker upp först när kroppen inte längre kan hantera obalanserna. Man märker därför inte alltid om man är på väg mot sämre hälsa.
  • Minska / få bukt med "oförklarliga" symtom, uttalade hälsobesvär eller brist på energi. Du vill veta orsakerna till att du mår som du gör  och vill ha förslag på vad du kan göra för att stärka dig och kroppens självläkningsförmåga.
Foto: www.marcusgrip.com Foto: www.marcusgrip.com

Om du vill må och prestera optimalt - lär dig hur din kropp fungerar
Kanske vet du inte hur du ska nå dit du vill och behöver få förklarat vad du behöver ta tag i och hur du ska göra det. Den orienteringen får du hjälp med när du gör en screening med analys och rådgivning.

Media översköljer oss med hälsoråd baserade på statistiska grupper. De passar inte alla, eftersom vi är olika och har olika förutsättningar. Screeningen ger en överblick över hur just din kropp fungerar i stort och används som underlag för att ge friskvårdsråd som anpassas för dig.


Mål: "kan själv"
Målet är att samtidigt med rådgivningen ge dig kunskaper så att du lär dig mer om hur just du fungerar och vad du kan göra för att må som bäst. Det stärker din egenmakt.
Du kan därför välja hur lång tid du vill sätta av i samband med screeningen/hälsoanalysen, se nedan under priser. Ju mer tid, desto mer ingående förklaringar om sammanhangen hinner vi gå in på. Även om du bokar bara en timme för första analysen, får du veta vad du i första hand behöver arbeta med och en "resultattablå" med anteckningar om det viktigaste samt rekommendationer om lämpliga insatser. Däremot blir det sällan någon tid över för utbildning vad gäller förklaringar av fysiologiska sammanhang och livsstilsfaktorer som kan ligga bakom dina screeningresultat, symtom osv.


Screening och rådgivning
Mer om hur screeningen, analysen och rådgivningen går till, kan du läsa här.Screeningmetoden som används baseras på fem olika mät- respektive screeningtekniker. 
Mer om dessa kan du läsa här.