Hälsa, friskvård och livsstil: föreläsningar, hälsoscreening med hälsoanalys och hälsorådgivning förebyggande eller vid hälsoproblem; kinesiologi. CreaForm, Varberg.

Hört från kund
.
Endast citat som godkänts för visning av kund/klient läggs in här.
Kommentarer i gästboken om analyser, behandling mm läggs också in här.
                                                                                   Foto: www.marcusgrip.com

Trötthet och smärta, muskelsvaghet och rörelsebegränsning i överkroppen – hälsoanalys och kinesiologi
Jag gjorde flera kontakter med vårdcentralen under hösten2014 för att få hjälp med ovan angivna besvär som troligtvis utlöstes av en matförgiftning i samband med Lidingöloppet i sept 2014. Mage/Tarm fick jag ingen hjälp med. Jag ansågs frisk pga av att jag inte led av kräkningar och diarré. 
Jag sökte upp en skicklig kiropraktor senhösten 2014 men efter tre besök hos honom erkände han att han inte kunde hjälpa mig med mina besvär.
Jag sökte återigen till vårdcentralen (feb 2015), då mitt allmäntillstånd började påverkas mer och mer, vilket i sin tur gjorde mig nedstämd. Jag begärde en läkare med extra kunskaper inom ortopedi och gärna med idrottsinriktning. Jag hade tur! Träffade en mycket kunnig läkare inom området som var lyhörd för mina problem. Han gav mig en kortisonspruta i vänster axel. Smärtan blev klart bättre i den här axeln men smärtan och besvären i övrigt kvarstod. 
Sommaren 2015 gjorde jag istället en hälsoanalys, där resultatet sa att min kropp inte återhämtade sig på grund av besvär med just mage/tarm. Kroppen hade svårt att ta upp näringsämnen, vilket bidrar till en mängd följder/biverkningar. Efter rekommenderade kostjusteringar (inte slaviskt genomförda!) och några stärkande kosttillskott under en period, plus två behandlingar med kinesiologi är läget nu ett helt annat!
Tröttheten är borta, träningen är återupptagen och kroppen fungerar näst intill utan större besvär. Det kvarstår en del värk/rörelsebegränsning i min högra axel/arm men den påverkar inte mitt allmäntillstånd som tidigare. Oftast märker jag inte av besvären annat än när jag utsatt min arm för extra påfrestning. Det lönar sig att gå till botten med problemen – varför må halvdant, när man kan må bra!?  Tack Anna-Lena!
Anette Nordh, Varberg

"Anna-Lena, tack för ditt inspirerande koncept gällande våra livsstilsförbättringar. Jag får mycket positiv feedback från gruppen här. Det känns verkligen som fler tänker till på ett helt annat sätt med större medvetenhet och förståelse.
Både den allmänna föreläsningen och det personliga samtalet, där screeningresultatet presenterades, gav ökad förståelse.
Många av oss har påverkat matintaget även hemma  och vi har fått in ett sunt tänkande i vardagen. 
Inspirerande, kul och väldigt viktigt!"

Boel Zeeberg, EPAM Systems Nordic , Göteborg

"Det här är viktig, samlad kunskap som alla människor borde ha för att kunna orientera sig mot större välbefinnande och bättre livskvalitet. Speciellt intressant är att få lära sig hur olika saker hänger ihop, t ex att problem i tarmarna kan leda till problem med det mentala.
Jag önskar att mina medarbetare ska få den här typen av insikter, så att de kan må så bra som möjligt."

Ann Rydholm, Taiga AB, Varberg

Ämne 
Nyckelord som beskriver inlägget / kommentaren.


 

Hälsoanalys + kinesiologi
Muskelsmärta
Muskelsvaghet
Rörelseinskränkningar
Axlar
Trötthet
Nedstämdhet
Mage-tarmx

 

Företag - friskvård
Friskvårdskoncept
Företagshälsa
Föreläsning hälsa, livsstil
Hälsoscreening
Livsstil

x

 

Föreläsning hälsa 
Hälsokörkortet
Kroppen som system
Fysiologi
Livsstil
Friskvård, hälsa