top of page
Fågel1.png

Referenser mm

Några uttalanden från företag

 

"Det här är viktig, samlad kunskap som alla människor borde ha för att kunna orientera sig mot större välbefinnande och bättre livskvalitet. Speciellt intressant är att få lära sig hur olika saker hänger ihop, t ex att problem i tarmarna kan leda till problem med det mentala.
Jag önskar att mina medarbetare ska få den här typen av insikter, så att de kan må så bra som möjligt."

Ann Rydholm, Taiga AB, Varberg

"Anna-Lena, tack för ditt inspirerande koncept gällande våra livsstilsförbättringar. Jag får mycket positiv feedback från gruppen här. Det känns verkligen som fler tänker till på ett helt annat sätt med större medvetenhet och förståelse.
Både den allmänna föreläsningen och det personliga samtalet, där screeningresultatet presenterades, gav ökad förståelse. Många av oss har påverkat matintaget även hemma  och vi har fått in ett sunt tänkande i vardagen. 
Inspirerande, kul och väldigt viktigt!"

Boel Zeeberg, EPAM Systems Nordic , Göteborg

 

Klientberättelser

Jag var trött och hade smärta, muskelsvaghet och rörelsebegränsning i överkroppen och gjorde därför sommaren 2015 en hälsoanalys och tog några kinesiologibehandlingar hos Anna-Lena. Dessförinnan hade det blivit åtskilliga turer hos läkare och kiropraktor:
Jag hade under hösten (2014) haft flera kontakter med vårdcentralen för att få hjälp med ovan mina besvär som troligtvis hade utlösts av en matförgiftning i samband med Lidingöloppet i september. Mage/tarm fick jag ingen hjälp med. Jag ansågs frisk - för jag led inte av kräkningar och diarré!
På senhösten uppsökte jag en skicklig kiropraktor men efter tre besök hos honom erkände han att han inte kunde hjälpa mig med mina besvär.
I början på 2015 sökte jag på vårdcentralen igen, eftersom mitt allmäntillstånd hade börjat påverkas mer och mer och det gjorde mig nedstämd. Jag begärde en läkare med extra kunskaper inom ortopedi, helst med idrottsinriktning. Jag hade tur - fick träffa en väldigt kunnig läkare inom det området - och som dessutom var lyhörd för mina problem. Han gav mig en kortisonspruta i vänster axel. Smärtan blev klart bättre i axeln men övriga besvär och smärta hände det inget med. 
Så sommaren 2015 gjorde jag istället en hälsoanalys. Kontentan var att min kropp inte hade återhämtade sig på grund av besvär med just mage/tarm. Näringsupptaget var inte så bra och det bidrar till en mängd andra problem. Efter rekommenderade kostjusteringar (inte slaviskt genomförda!) och några stärkande kosttillskott under en period, plus två behandlingar med kinesiologi blev läget ett helt annat!
Tröttheten försvann, träningen återupptogs och kroppen fungerar näst intill utan besvär. Lite värk/rörelsebegränsning finns kvar i min högra axel/arm men den påverkar inte mitt allmäntillstånd som tidigare. Oftast märker jag inte av besvären annat än när jag utsatt min arm för extra påfrestning. Det lönar sig att gå till botten med problemen – varför må halvdant, när man kan må bra!?  Tack Anna-Lena!
Anette Nordh, Varberg

Ett axplock av verkliga fall som illustrerar kinesiologins bredd hittar du här.

 

Feedback.png
Ref5.png
Terapi1.png
bottom of page